Jimena Olmedo, primera santcugatenca de l'any, rep la benvinguda de la ciutat


  • Comparteix:

La guanyadora de la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?, Jimena Olmedo Bullich, ha estat oficialment rebuda aquest divendres a l'ajuntament per la tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, i les empreses col·laboradores de la iniciativa. Els pares han rebut un lot de productes de Catalana Occident i de diversos comerços i empreses de la ciutat. La iniciativa és una proposta de Cugat.cat.

La Jimena va néixer l'1 de gener a l'Hospital General de Catalunya quan passaven 25 minuts de les cinc de la matinada. Ha assistit a l'acte acompanyada dels dos germans i els progenitors.

El pare del nadó, Fernando Olmedo, ha agraït el premi i ha lloat la iniciativa.

Fernando Olmedo

Estem molt contents de la iniciativa del primer nadó de l'any i dels comerços de Sant Cugat que participen en aquesta iniciativa tan maca.

La tinenta alcalde de Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha assegurat que la Jimena respresenta tots els nens que naixeran a Sant Cugat el 2016.

Carmela Fortuny

Moltes felicitats a la família. La Jimena simbolitza aquest reconeixement a la ciutat dels nens i la il·lusió i a un cicle de vida que fa que omplim d'il·lusions la nostra ciutat.

El director accidental de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ha recordat els inicis d'aquesta activitat, nascuda l'any 2000.

Joan Miquel Fernández

Vam pensar que amb l'arribada del nou mil·lenni podiem fer una celebració especial per veure qui era el primer nen del segle de Sant Cugat. Així és com es va començar aquesta activitat. Ja són 16 anys de trajectòria i continuem sumant.

L'agent exclusiu de Catalana Occident a Sant Cugat, Joan Suriol, ha destacat que es tracta ja d'una tradició.

Joan Suriol

Per nosaltres ja és una tradició poder participar en un esdeveniment d'aquestes característiques que és tan maco i entranyable.

La col·laboració dels comerciants és clau per poder tirar endavant la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?'. Per part de les empreses de la ciutat, també es tracta d'una cita important.

Comerços

Representa molta il·lusió participar en aquesta projecte de Cugat. És una gran iniciativa premiar el primer nadó de l'any en una ciutat que és la ciutat de la infància. / És un acte molt entranyable al qual ens agrada participar per incentivar que des de petits els nens comprin a la ciutat i no marxin fora. / El nostre negoci està orientat a adults però quanta més vida hi hagi, per a nosaltres millor.

La família Olmedo Bullich s'ha emportat un lot de regals gràcies a les aportacions que fan Catalana Occident, Cugat.cat, Eroski, Sant Cugat Hotel & Restaurant, Sant Cugat Comerç (StC), Vins Noè, Centre d'Estètica Donna, Pastisseria Sàbat, Boy or girl, Mes marcs, Tot Sant Cugat, Punt Fresc i l'Ajuntament.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.