L'OSSC fa vibrar el Teatre-Auditori amb un concert de contrastos i primeres espases internacionals


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha embaladit aquest dijous el públic del Teatre-Auditori amb un repertori de contrastos. El romanticisme del concert opus 54 de Schumann i la comicitat de la 8a Simfonia de Beethoven han estat els protagonistes d'aquesta vetllada construïda al ritme que marcava la batuta del director Grigor Palikarov. La japonesa Ayako Fujiki ha estat la piano solista i ha jugat constantment amb l'orquestra en un pols musical amb accent internacional.

La vetllada, amb el programa habitual de les sales de concert internacionals, ha començat amb l'obertura d'Egmont de Beethoven. Després ha arribat el torn d'un dels grans concerts per a piano i orquestra de la música clàssica, l'Opus 54 de Schumann, que ha mostrat el fluid diàleg entre Fujiki i l'orquestra. La pianista assegura que aquesta 'competència' entre piano i orquestra és una gran motivació.

Ayako Fujiki

Tenim un molt bona comunicació entre nosaltres. La competència que hi ha entre piano i orquestra m'anima molt.

La segona part del concert ha començat amb els acords vigorosos de la 8a Simfonia de Beethoven. El director Grigor Palikarov explica que la comicitat i el bon humor d'aquesta peça volen ajudar a 'desconnectar' el públic.

Grigor Palikarov

Tenim una mica de drama a la primera part que crec que contrasta bé amb la segona. Vivim en una societat molt estressada i si podem aconseguir venir avui aquí i gaudir durant una hora i mitja i desconnectar, és genial.

L'OSSC ha estrenat temporada al Teatre-Auditori amb un concert on ha volgut posar en valor el talent de casa i l'internacional. Cugat.cat ha donat veu als protagonistes de la cita prèviament al programa 'Molta Comèdia'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.