Important victòria de l'Handbol Sant Cugat davant el Palautordera

L'Handbol Sant Cugat supera per un ajustat 25 a 24 l'Handbol Palautordera en la vuitena jornada del grup D de Primera Estatal. Després de quatre derrotes consecutives, l'equip ha aconseguit la victòria amb una bona segona part en què ha sabut patir i mantenir la intensitat en el tram decisiu. Els santcugatencs són desens a la classificació amb sis punts.

S'ha viscut un partit amb dues cares molt diferents aquest diumenge al migdia al pav 3 de la Rambla del Celler. A la primera meitat, els dos equips han mantingut un ritme baix i l'Handbol Palautordera ha anat tota l'estona per davant en el marcador. Al descans s'ha arribat amb victòria visitant per 10 gols a 13. Després del pas pels vestidors, els santcugatencs han sortit a la pista amb major intensitat, han aconseguit capgirar el resultat en pocs minuts i han arribat a tenir una renda de tres gols amb el 20-17 al marcador.

El Palautordera no li ha perdut la cara al partit i ha aconseguit arribar als minuts decisius amb empat a 23, en part gràcies a l'encert des del punt de penal, amb quatre encerts en cinc llançaments només a la segona part. El públic present al pav 3 ha jugat el seu paper i el Sant Cugat s'ha posat per davant en el marcador, amb una gran actuació d'Eloi Gutiérrez sota pals. La victòria dóna aire a l'equip dirigit per David López. El tècnic destaca la reacció dels vermell-i-negres a la segona meitat.