L'Handbol Sant Cugat, líder provisional de la Primera Nacional després de superar La Roca

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat és el nou líder provisional de la categoria després de superar (30-25) La Roca en el partit corresponent a la jornada 27 del grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs havien de guanyar per més de quatre gols per assalat el lideratge. Dit i fet, els de Dani Ariño, empentats per un pav 3 ple a vessar, han aconseguit un triomf vital per aproximar-se a la classificació matemàtica al play-off d'ascens i somiar en guanyar la lliga. La pròxima jornada, els de Sant Cugat necessiten sumar un punt per disputar, per segona temporada consecutiva, les fases d'ascens, abans, però, hauran de superar al Sant Martí.

Partit vital el viscut aquest dissabte en el Pav 3 de la Rambla del Celler per a les aspiracions de l'Handbol Sant Cugat. Els vermell-i-negres eren conscients de les possibilitats de batre al conjunt del Vallès Oriental i des del minut 1, els de Dani Ariño han exhibit un gran joc ofensiu. Liderats pels gols de Joan Sancho, autor de 14 dianes en el matx, els de Sant Cugat s'han situat en tot moment per davant en el marcador. A més, les aturades de Joan Costa permetien que els locals se sentissin còmodes sobre la pista. Un gran duel d'handbol que ha marxat als vestidors amb un (12-10) favorable als de Sant Cugat.

A la represa, els vermell-i-negres han sortit cercant aquests gols necessaris per situar-se líders a la classificació. Un partit molt competitiu on La Roca no s'ha fet enrere en cap moment. Tot i els gols dels visitants, no han fet caure l'energia dels santcugatencs que empentats per l'afició s'han situat amb el marge de quatre gols quan faltaven pocs minuts per la fi del partit. En l'últim minut, els de Sant Cugat necessitaven un gol més per aconseguir la gesta, i, en el darrer segon, Sergi German ha fet embogir el pavelló amb el definitiu (30-25).