Gisela transporta el Teatre-Auditori al món màgic de Disney amb 'Gisela y el Libro Mágico'


  • Comparteix:

'Gisela y el libro mágico' ha transportat aquest diumenge el públic del Teatre-Auditori al món fantàstic de Disney amb una història de fades i bruixes que ha fet riure, cantar i ballar a nens i pares. L'espectacle, escrit per la mateixa Gisela, ha proposat un repertori basat en pel·lícules com 'El Rei Lleó', 'La Sireneta', 'Mary Poppins' i 'La bella i la bèstia'.

Els infants que han assistit a l'espectacle han participat convençuts en la història, que els ha interpel·lat constantment, per ajudar Gisela, una fada inexperta i despistada que ha de salvar el món de la fantasia de la malvada Nébula, interpretada per Elsa Anka. De fet, l'espectacle ha acabat amb una versió de la cançó principal de la pel·lícula 'Frozen' que ha fet pujar a bona part del públic a l'escenari per acompanyar la cançó.

La cantant Gisela ha subratllat que l'espectacle tracta d'agradar tant a grans com a petits.

Gisela

Agrada molt perquè els pares recorden la infantesa i els nens la descobreixen. L'espectacle és molt viu i estem molt contents de la resposta de la gent.

Els nens assistents, tot i que alguns no coneixien totes les cançons, han sortit satisfets de la sala.

Nens

M'ha agradat molt l'espectacle, sobretot la cançó d'Ariel perquè és la meva princesa preferida. / M'ha agradat més el bruixot del bosc, feia molt riure.

L'espectacle formava part del cicle 'Uaaal·la', que es reprendrà al febrer amb 'El Petit Príncep'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.