Victòria balsàmica de l'Handbol Sant Cugat davant el Sant Esteve de Palautordera

L'Handbol Sant Cugat supera el CH Sant Esteve de Palautordera per un ajustat 23-22 a la dotzena jornada del grup D de Primera Estatal. Després de tres jornades amb derrota, els vermell-i-negres han tornat a patir però han acabat enduent-se un triomf molt treballat en un partit amb alternatives per als dos conjunts. L'Handbol Sant Cugat se situa onzè amb vuit punts, amb un balanç de quatre victòries i vuit derrotes.

L'Handbol Sant Cugat ha començat el partit molt concentrat i ràpidament ha pres la iniciativa en el joc i en el marcador. A partir de la intensitat en defensa, amb un gran Gerard Esparza sota pals, els santcugatencs han arribat a un avantatge màxim de quatre gols a l'equador de la primera part (8-4). En aquest moment, el Sant Esteve ha començat a despertar i el joc dels de David López s'ha tornat molt espès. Els visitants han aconseguit igualar el marcador just abans del descans i han marxat als vestidors amb empat a 11.

L'Handbol Sant Cugat ha fet un mal inici de la segona meitat, amb pèrdues de pilota i una baixa efectivitat en atac. Els de Sant Esteve de Palautordera ho han aprofitat per dominar el ritme de partit i col·locar-se tres gols amunt en el marcador. Els santcugatencs han reaccionat a temps i han recuperat les bones sensacions de l'inici del matx per capgirar el marcador amb un parcial de nou a tres (20-17). Tot i això, els locals no han pogut tancar el partit i han permès el Sant Esteve lluitar per la victòria fins l'últim minut, en què han gaudit d'un últim atac per empatar. Al final, doncs, victòria agònica per un sol gol de diferència que dóna aire a un Handbol Sant Cugat necessitat de punts.

El tècnic dels vermell-i-negres, David López, destaca el caràcter competitiu del seu equip.

David López

Avui era caixa o faixa, pràcticament ens importava poc com guanyar. Hem tingut el mèrit de refer-nos del mal inici de la segona part i l'equip ha demostrat una vegada més que sap competir.

Dissabte que ve l'Handbol Sant Cugat visita la complicada pista del BM Granollers, colíder amb un partit menys.