El Junior obre aquest divendres el Centenari amb la disputa de la Copa del Rei i de la Reina


  • Comparteix:

El Junior acull entre aquest divendres i diumenge la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba, una cita que servirà per donar el tret de sortida als actes del Centenari de l'entitat. Vuit equips en categoria masculina i vuit en femenina lluitaran per guanyar el títol. El president del club, Rafa Espino, espera una bona organització de la competició i que algun dels dos títols es quedi a casa.

Amb 40 equips, vuit de sèniors i 32 de base, i més d'una cinquantena d'entrenadors, l'èxit en l'organització d'aquestes competicions es pretén utilitzar en un doble sentit: com a aparador per a l'exterior però també com mostra d'un gran funcionament per a tots aquells que formen l'entitat.

El club santcugatenc va acollir la Copa de la Reina el 2000 i el 2006, i la del Rei el 2003. Ara bé, l'únic d'aquests títols que és a la vitrina de l'entitat blau-i-negra es va sumar el 1988, quan el Junior femení, amb jugadores mítiques com Eli Maragall a les seves files, es va fer amb la Copa de la Reina. Des de llavors, algunes finals com l'assolida l'any passat, però res més.

El president del Junior, Rafa Espino, destaca el doble sentit de la Copa, l'organitzatiu i l'esportiu.

Rafa Espino

És un repte i un orgull organitzar aquesta competició.

El Junior femení debutarà als quarts de final de la Copa de la Reina davant l'Egara a les dues de la tarda i el masculí ho farà a les sis davant la Complutense.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.