'Fast & Furious 8' i 'El nadó en cap', estrenes aquesta setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

'Fast & Furious 8' i 'El nadó en cap' són les estrenes als cinemes de Sant Cugat aquesta setmana. El retorn de la sèrie basada en curses de carrer, amb canvi de director per a la vuitena entrega, i la història d'un executiu infiltrat en un cos de nadó per salvar el món són les històries que proposen Yelmo i Cinesa per aquesta Setmana Santa. 'El nadó en cap' s'estrena només a Cinesa aquest dimecres, amb versió en català, i 'Fast & Furious 8' es podrà veure en castellà als dos cinemes a partir de dijous.

'Fast & Furious 8'
Vuitè lliurament de la saga 'Fast & Furious', dirigida en aquesta ocasió per F.Gary Gray, que pren el relleu de James Wan, responsable del setè volum. A la cinta repeteixen els ja habituals Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson i Ludacris, al costat de fitxatges com Helen Mirren i Charlize Theron. A la pel·lícula, les vides dels protagonistes s'han tranquil·litzat. Brian i Mia estan retirats del joc i Dom (Vin Diesel) i Letty (Michelle Rodriguez) estan de lluna de mel. Malgrat això, entra a les seves vides una misteriosa dona (Charlize Theron) que arrossega Dom al món del crim, del qual sembla que no pot escapar-se. La traïció provocarà que l'equip hagi d'afrontar desafiaments que posaran a prova límits desconeguts, amb l'objectiu d'impedir que una anarquista generi el caos al món. La saga continua a les platges de Cuba, passant pels carrers de Nova York i les planes gèlides del mar de Barents.



'El nadó en cap'
'El nadó en cap' és una pel·lícula nord-americana d'animació dirigida per Tom McGrath que arriba als cinemes doblada al català. Tim és un nen de set anys que porta una vida perfecta. Té uns pares que el protegeixen i és el rei de la casa. Tot canvia el dia que arriba a casa un estrany inquilí: un nadó que serà el seu germà. El nou membre de la família no és, ni de bon tros, un nadó corrent. Porta vestit i un misteriós maletí i s'apropia del control de la casa. Desconfiant del que està passant, Tim decideix espiar el nadó mentre tots dormen. Per sorpresa, no només descobreix que el nadó pot parlar sinó que, a més, és un veritable cap. El nadó i el Tim hauran d'aturar els perversos plans del director de l'empresa Puppy Co. El film és d'animació però està dirigit a un públic adult.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.