L'espectacle dels Brodas Bros i Brincadeira posa en moviment el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'energia positiva del hip-hop i els ritmes de percussió dels tambors han estat els protagonistes aquest dissabte al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'BrincaBros Vibra'. Aquesta funció creada pel quintet de dansa Brodas Bros i el grup de percussió Brincadeira ha buscat arribar a la sensibilitat de l'espectador a través del moviment i la música.

El director artístic de l'obra, Lluc Fruitós, ha explicat a Cugat.cat per què 'BrincaBros Vibra' és un espectacle trencador.

Lluc Fruitós

Tant Brodas Bros com Brincadeira tenim una línia molt concreta i en aquesta obra hem intentat trencar-la. Hem viatjat entre l'electrònica i l'acústica per intentar trencar barreres.

En total, s'han representat set peces on els artistes han interpretat coreografies molt diferents unes de les altres. En totes elles hi havia la presència del tambor, que, segons els creadors, vol simbolitzar el cor.

Els alumnes de l'escola de dansa Escola Sant Cugat han participat de forma especial a la part final de l'espectacle després d'haver fet abans de la funció un taller amb els Brodas Bros i Brincadeira.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.