L'Hospital General amplia i remodela el servei d'urgències


  • Comparteix:

L'Hospital Universitari General de Catalunya estrena nou servei d'urgències: ampliat i remodelat. Ara, els usuaris de l'equipament del Grup Quirón disposen de més de 1.000 metres quadrats, que han rebut una inversió de dos milions d'euros. Una actuació enfocada a oferir un millor servei, potenciant els espais de consulta ràpida per alliberar els boxes per a les atencions greus.

El centre hospitalari privat, el més gran del país, va atendre 132.000 pacients l'any passat. El director de l'hospital, Xavier Mate, sosté que no hi ha saturació i que els números 'són estables'. Tot i la baixada dels contractes amb el CatSalut, l'hospital ha sabut reconduir la situació buscant altres vies de finançament. Enrere queda la compra per part de la Generalitat i per davant, continuar sent referència a Sant Cugat i a l'entorn. Sobretot, diuen, els caps de setmana, quan el 70% de les consultes són de pediatria.

Xavier Mate

Si gran part del que ve es pot resoldre en una estructura de consultes, es pot fer una atenció més fluida.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.