El SantCu treu l'orgull i esgarrapa un punt davant el líder, el San Mauro

El primer equip del SantCu ha empatat (1-1) davant el San Mauro a la jornada 19 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs han esgarrapat un punt al minut 94 després que els visitants s'han avançat a falta d'un quart d'hora per acabar el partit. Els d'Eric Chalamanch han desaprofitat un penal amb el 0 a 1 en contra que Guillem Benet ha xutat per damunt del travesser. El partit ha estat marcat per la falta de punteria de tots dos equips de cara a porteria. Els vermells-i-negres estan a un punt del descens i la propera jornada visiten el camp del Tàrrega, penúltim classificat.

El SantCu ha competit durant tot matx intentant neutralitzar el bon joc del San Mauro. Els visitants han avisat amb diferents ocasions durant la primera hora de joc. Tot i això, Guillem Benet, amb una falta també ha intimidat la porteria dels igualadins. El primer temps ha finalitzat amb una oportunitat visitant i un xut, des del mig del camp, de Martí Garcia que ha vist al porter del San Mauro avançat. Amb 0 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, primers instants de màxima igualtat fins que Eric Compte ha marcat el 0 a 1 aprofitant una bona jugada col·lectiva visitant. Els igualadins han tingut el 0 a 2, però s'han topat amb una bona aturada de Guillem Nadal sota pals. Juan Pablo Sepúlveda, amb una errada inexplicable, i Arnau Benet han estat a punt d'empatar. El lateral Nieto també ha tingut a les seves botes l'empat, però el San Mauro també ha gaudit d'una bona ocasió per sentenciar el matx amb la bona acció d'un defensa vermell-i-negre sota la línia. En arribar al minut 90, penal a favor del SantCu. Llançament de Guillem Benet i la pilota que surt per damunt del travesser.

L'empat ha arribat al minut 94 amb una jugada a pilota aturada que Ángel Pomar ha rematat a gol. 1 a 1 en el marcador i el SantCu encara ha disposat d'una darrera oportunitat per capgirar el marcador. El tècnic, Eric Chalamanch, ha destacat la competitivitat de l'equip i que aquest punt s'ha de fer bo la setmana que ve a Tàrrega.