El SantCu masculí cau derrotat per la mínima davant l'Igualada

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha perdut (0-1) amb l'Igualada CF en el partit corresponent a la jornada 23 del grup 2 de Primera Catalana. Els santcugatencs perden així una ratxa de tres victòries consecutives i quatre partits sense conèixer la derrota. Un solitari gol de Guillem Micó a la primera part ha estat suficient perquè el conjunt visitant s'emportés els tres punts en el matx disputat a la ZEM Jaume Tubau. La pròxima jornada, d'aquí a dues setmanes, els vermell-i-negres buscaran retrobar-se amb el camí de la victòria a Barcelona davant el CE Júpiter.

Un duel vibrant el viscut aquest dissabte al Jaume Tubau entre dos equips de mitja taula. La igualtat en la classificació també s'ha fet present sobre el terreny de joc. Uns primers minuts de partit on els dos conjunts han disposat d'algunes ocasions de gol, no obstant això, l'equip visitant ha estat el primer a obrir la llauna gràcies a la diana de Guillem Micó. Amb aquest avantatge mínim per als de l'Anoia (0-1), els jugadors han marxat als vestidors.

A la represa, l'equip dirigit per Eric Chalamanch ha sortit amb més empremta que el rival cercant la manera de remuntar el partit. Tot i disposar d'algunes ocasions de gol, no ha estat fins als últims deu minuts quan els santcugatencs han tingut a tocar l'empat. Fins a tres accions de gol, que, en aquesta ocasió la defensa d'Igualada ha aconseguit evitar que la pilota entrés dins la xarxa, fet que no ha permès sumar cap punt al conjunt local (0-1).

Eric Chalamanch

Al final aquests partits amb un rival tan tancat i amb un bloc molt baix, ho hem intentat, però els jugadors no han estat fins de cara a porteria.