El SantCu masculí s'imposa a l'Artesa Lleida i s'allunya de la part baixa de la classificació

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha superat (2-0) l'Artesa Lleida CF en la jornada 21 del grup 2 de Primera Catalana. Segona victòria consecutiva dels d'Eric Chalamanch que els permet agafar cert marge respecte a les posicions de descens. Els santcugatencs han exhibit un gran joc tant en faceta defensiva com en el darrer terç del camp on Arnau Benet i Sergi Estrada han estat els encarregats de foradar la xarxa rival. La pròxima jornada, els vermell-i-negres s'enfrontaran al Borges Blanques.

Els santcugatencs han començat molt endollats en el matx gràcies a la diana d'Arnau Benet. El davanter ha anotat el primer gol de la tarda gràcies a un xut per l'escaire en el minut 1 del partit. Tot i el gol inicial, els lleidatans han agafat el control del partit i han portat els locals a defensar-se a la seva àrea. Els d'Eric Chalamanch han aconseguit refusar tots els atacs dels visitants i anar als vestidors per davant en el marcador.

A la represa, canvi de guió amb un SantCu més propositiu i amb més arribada a camp contrari. En un contracop ha arribat el segon gol dels santcugatencs obra de Sergi Estrada en el minut 52 de partit. A partir d'aquest instant, intercanvi d'atacs entre els dos conjunts sense que cap hagi aconseguit materialitzar cap ocasió. Final del partit (2-0) i els de Sant Cugat sumen així la setena victòria de la temporada.

Eric Chalamanch

Avui l'equip ha fet un gran partit, ha sapigut defensar molt bé perquè ens hem posat per davant en el minut 1 de partit