Roses a la mà i llibres sota el braç, protagonistes de Sant Jordi


  • Comparteix:

Roses a la mà, llibres sota el braç i fins i tot dracs de peluix que sobresurten de les motxilles han desfilat pels carrers de Sant Cugat en aquesta diada de Sant Jordi. Un any més la tradició s'ha obert pas entre la gentada que ha ocupat les places. La temuda pluja que, finalment no ha arribat, ha permès als santcugatencs gaudir del que per a molts és el dia més important de l'any. Qui també ha vist reflectida aquesta abundància de gent són les llibreries i les floristeries que han fet una valoració molt positiva de la jornada. Cugat Mèdia també hi ha participat amb un programa especial de ràdio. L'entrevista al tenor Marc Sala o l'anunci dels guanyadors del concurs de Microrelats han estat els protagonistes d'aquesta transmissió. La temuda pluja no ha aparegut, però sí una sensació de fred constant que no ha fet enrere la ciutadania a omplir els carrers un any més.

Tot i ser la primera diada que se celebrava entre setmana des de la pandèmia això no ha semblat afectar els santcugatencs que han aprofitat les hores lliures que tenien de la feina o s'han demanat expressament festa per poder gaudir del dia.

Durant tot el dia s'ha pogut gaudir de diferents activitats que han anat des de la firma de llibres fins a tallers de punts de llibre o d'escriptura. No ha faltat tampoc una part dedicada als més petits que han pogut gaudir d'un espectacle teatral. Per la seva banda, la Lira també ha ofert una cantata de cançons tradicionals.

Cugat Mèdia ha aprofitat l'ocasió per posar el seu granet de sorra a la diada amb una retransmissió en directe. Al llarg del programa s'ha pogut entrevistar a autors novells de la ciutat com el company de Cugat Mèdia, Joan Garcia. Però el moment clau ha estat amb l'actuació del tenor Marc Sala, que ha aconseguit que la plaça quedés pràcticament en silenci i només s'escoltés la seva veu.

Un cop més, però el centre de la festivitat ha recaigut a la plaça Octavià amb la Fira de Sant Jordi que ha comptat amb més de 80 parades de llibres i roses.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.