El ioga arrela a Sant Cugat amb la plantació d'un arbre de la pau


  • Comparteix:

L'Associació Espanyola de Ioga a la Vida Quotidiana ha plantat un arbre de la pau aquest divendres al torrent de Llaceres. Una cinquantena de ioguis ha presenciat l'acte, presidit per la directora de l'associació a Barcelona i antiga veïna de Sant Cugat, Sadhvi Yamuna Puri, que ha fet una crida al respecte, la tolerància i la pau mundial.

Amb més d'una cinquantena d'arbres de la pau plantats per tot el món, l'associació de Ioga a la Vida Quotidiana (Yoga in Daily Life) ha escollit Sant Cugat per plantar el seu primer arbre a l'Estat espanyol. L'acte ha estat impulsat per una desena de membres santcugatencs de l'Associació Espanyola de Ioga a la Vida Quotidiana i per la directora del centre a Barcelona i antiga veïna de Sant Cugat, Sadhvi Yamuna Puri.

Sadhvi Yamuna Puri

Aquest arbre simbolitza la vida, el respecte per la natura i els éssers vius. Representa moltes coses positives.

Una cinquantena de membres de la comunitat iogui ha participat en l'acte, que ha comptat amb la col·laboració de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Amb aquest arbre de la pau, Conesa creu que la ciutat reforça el seu compromís amb el pacifisme.

Mercè Conesa

Aquest ciutat inculca molt compromís i valors entorn de la pau. Ho fem a través de moltes accions al llarg de l'any.

L'arbre plantat és un roure i està situat a l'encreuament del carrer de Llaceres amb el passeig Gaudí, al primer tram del torrent de Llaceres.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.