'La Nit dels Museus' atrau visitants d'arreu de Catalunya a Sant Cugat


  • Comparteix:

Visitants d'arreu de Catalunya han descobert aquest dissabte la riquesa del patrimoni santcugatenc en 'La Nit dels Museus', que ha mostrat la vessant més màgica i misteriosa d'aquests equipaments amb visites guiades i activitats fins a la mitjanit. Grans i petits s'han submergit a l'atmosfera cultural santcugatenca en una nit que ha mostrat les entranyes dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

'La Nit dels Museus' ha arrencat a les set de la tarda. El Museu del Monestir, el Museu del Tapís Contemporani i el Celler Cooperatiu han obert les seves portes als visitants, que han pogut assistir a la visita guiada 'Oració, treball i poder' i a un recorregut guiat per la Biennal d'Art Contemporani a càrrec de Josep Canals.

El director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que els participants de la proposta són de perfils diversos, que van des de famílies amb fills fins a persones adultes i gent gran. En aquest sentit, Campins ha destacat la transversalitat de la iniciativa i la bona rebuda per part de públic de totes les edats.

Lluís Campins

És un públic variat en termes de tipologies. Hi ha famílies amb nens petits, però també gent adulta. És una barreja interessant, aquesta connexió i transversalitat.

Alguns dels assistents han apuntat que 'La Nit dels Museus' els ha permès visitar indrets com el Monestir amb una llum i una atmosfera diferent a l'habitual.

Visitants

Hem vingut a veure el Claustre expressament. / He vingut a veure una exposició d'un amic meu. / Sóc de Barcelona i he vingut a passar el dia a Sant Cugat.

'La Nit dels Museus' també ha comptat amb la visita teatralitzada nocturna 'Deixeu parlar els capitells...ells ho saben tot!' a càrrec de Mira-sol Teatre, que ha posat punt final amb un tast de vi.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.