No es pot tornar a fallar

Hoquei herba

Publicat el 27/abr/07 per Eric Jimenez

El Júnior masculí d'hoquei herba rep el Benalmádena en un partit decisiu pels blau-i-negres. Els santcugatencs son quarts i no poden tornar a punxar si no volen veure com s'escapa el tren de l'ascens.

El Júnior no pot tornar a fallar si vol tebir opcions d'arrebatar la segona plaça al Complutense madrileny. Amb aquesta consigna sortiran els blau-i-negres diumenge al terreny de joc. Davant tindran el Benalmádena, un equip de la mitja taula necessitat de punts per assegurar definitivament la permanència.
Els homes de Pablo Suárez, quarts a la classificació, no poden cedir ni un punt menys. La causa, els irregulars resultats de l'equip en les darreres jornades. Una mala ratxa que pel tècnic Pablo Suárez té una sola explicació: les lesions.


Pablo Suárez

Quatre titulars a la primera volta no han pogut jugar junts en els últims partits. I això es nota

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquestes baixes han obligat al tècnic a aliniar jugadors molt joves. La inexperiència d'aquests nois s'ha notat sobretot en partits ajustats, com la derrota de la setmana passada per 4 a 3 al camp de l'Egara 1935. Tot i que reconeix que és un handicap per l'equip, Suárez dóna la cara pels seus jugadors.


Pablo Suárez

La talla la donaran. Però és gent molt jove que està portant el pes dels partits. I això no és normal

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit, diumenge a les 11 del matí a les instal·lacions del Júnior.