Oriol Torras, nou seleccionador espanyol sub 21 d'hoquei herba

L'entrenador del primer equip masculí del Junior s'estrenarà amb el Mundial de Malàisia al desembre


  • Comparteix:

Oriol Torras, nou seleccionador espanyol masculí sub 21 d'hoquei herba / Foto: Cugat Mèdia

Oriol Torras, nou seleccionador espanyol masculí sub 21 d'hoquei herba / Foto: Cugat Mèdia

El tècnic del primer equip masculí del Junior, Oriol Torras, és el nou seleccionador espanyol masculí sub 21 d'hoquei herba. Fins ara, Torras compaginava la tasca al club santcugatenc amb la direcció tècnica de la selecció sub 18 masculina. El repte més important per a Torras serà el Mundial de Malàisia aquest desembre.

L'actual entrenador del primer equip blau-i-negre agafa així el relleu a l'egarenc Xero Gasol, qui és el màxim responsable del masculí de l'Atlètic Terrassa, conjunt que milita a la màxima categoria estatal d'hoquei herba.

Oriol Torras s'ha mostrat molt il·lusionat amb el nou projecte i ha remarcat, especialment, la importància de fer una gran tasca amb "jugadors que estan a punt de fer el pas a la selecció espanyola absoluta". El tècnic del Junior també ha posat la lupa en el Mundial Junior que se celebrarà a Malàisia al desembre d'aquest any. Una cita que serà el 'plat fort' amb el qual s'estrenarà l'entrenador terrassenc.







Oriol Torras

És una tasca important perquè és el pas previ a jugar amb la selecció espanyola absoluta. A més a més, el Mundial encara ho fa tot més atractiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.