El Junior cau només començar a les Copes del Rei i de la Reina d'hoquei herba

L'equip femení ha perdut a l'últim minut contra l'amfitrió, el Club de Campo (2-1), mentre que el masculí ha sortit derrotat (5-4) contra l'Egara

Els dos equips del Junior en el partit de quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba / Foto: RFEH

Els equips femení i masculí del Junior han caigut tots dos als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba, que es disputa aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid. En la competició femenina, l'equip dirigit per Guille Carnicer ha acabat perdent (2-1) amb un gol a l'últim minut de l'equip amfitrió, després d'un partit molt igualat. I a la Copa del Rei, els d'Oriol Torras han acabat perdent (5-4) contra el Club Egara, malgrat començar avançant-se en el marcador.

Cruel desenllaç de la reedició de la final de la temporada passada de la Copa de la Reina entre Junior i Club de Campo. Quan faltaven pocs segons per al final del temps reglamentari, un gol de Begoña ha donat la victòria al conjunt amfitrió i deixa fora a les santcugatenques. Les locals s'han avançat al tercer quart, amb gol de la mateixa Begoña García neutralitzat quan faltaven cinc minuts per al final amb el gol de Gigi Oliva. Un duel molt igualat, com també ho va ser el de la setmana passada, corresponent a la jornada 13 de la Lliga Iberdrola, amb un empat a 2 final.

A la Copa del Rei, partidàs disputadíssim entre Club Egara i Junior, que s'han endut finalment els egarencs per 5 a 4. Els santcugatencs han començat guanyant, amb un gol a l'inici de Jordi Farrés, però l'Egara ha remuntat de manera contundent, situant el 4 a 1 al marcador. El gol de Sergi Enrique per apropar-se al marcador també l'han contestat ràpidament els terrassencs fent el cinquè, obra de Lluís Mercadé. Tot i provar-ho de totes les maneres, el Junior diu adéu també a les primeres de canvi, malgrat els dos gols insuficients, d'Arnau De Bruijn i Guillem Muñoz, en l'últim període.