El Junior femení jugarà davant el Loreto d'Irlanda als quarts de final de l'EHL

Les santcugatenques debutaran el 28 de març a Amsterdam a la màxima competició continental


  • Comparteix:

Imatge de la darrera participació del Junior a l'EHL / Foto: EHL

Imatge de la darrera participació del Junior a l'EHL / Foto: EHL

El primer equip femení del Junior d'hoquei herba s'enfrontarà amb el Loreto d'Irlanda als quarts de final de l'EHL, màxima competició continental, el 28 de març a Amsterdam. Les santcugatenques disputen aquesta competició per segona vegada a la seva història i ho faran com a vigents campiones de la Lliga Iberdrola. El guanyador dels quarts de final s'enfrontaria amb el vencedor del Club de Campo madrileny i el Mannheimer alemany.

Sorteig positiu, sense holandeses fins a la finalEl tècnic, Guille Carnicer, ha destacat que "és un bon sorteig perquè s'eviten els equips holandesos que són els grans favorits". Sobre el Loreto, "aprofitarem els partits internacionals entre Espanya i Irlanda per veure les jugadores del Loreto", ha assenyalat Carnicer. El tècnic viurà la seva primera experiència iternacional a l'EHL com a entrenador del Junior.

Quarta participació europea El club blau-i-negre ha participat tres vegades a competicions europees. La primera, el 1993, i la segona, el 2018, però va ser a la segona categoria europea. La tercera, el 2022, va ser a l'EHL, màxima competició continental, amb una medalla de bronze.


Guille Carnicer

Hem evitat els equips holandesos i ara hem d'analitzar el Loreto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.