Hoquei Herba: Queralt, Pastor, Puig i Riva convocades amb la selecció espanyola sub-15

Hoquei herba

Publicat el 1/des/04 per Anna Bernado

Les jugadores del Júnior Berta Queralt, Natàlia Pastor, Andrea Puig i Cristina Riva han estat convocades amb la selecció espanyola sub-15 d'hoquei herba per la concentració que tindrà lloc el mes de gener al camp federatiu de Terrassa. El motiu de la convocatòria és preparar els partits que la selecció estatal té previstos pel primer trimestre del 2005.

Les quatre jugadores locals assistiran a la convocatòria que tindrà lloc del 2 al 5 de gener a Terrassa. Tot i que no és el primer cop que van convocades, les integrants del club blau-i-negre estan molt il·lusionades.
Berta Queralt comenta que competir amb la selecció és una experiència molt positiva, sobretot pel fet de conèixer noves jugadores.

Berta Queralt

El que m'agrada més és coneixer atres noies


El fet de participar en partits oficials de la selecció espanyola permet a les santcugatenques compartir vestidor amb jugadores de molta qualitat. Tot i així, Queralt afegeix que Catalunya és la comunitat d'Espanya amb més nivell.

Berta Queralt

Aquí a Catalunya és on hi ha més nivell


Durant la convocatòria Queralt, Pastor, Puig i Riva es prepararan amb la resta de jugadores per afrontar els partits que la selecció té previstos pel primer trimestre del 2005.