Nani Usé (Egara): 'Retirar-me amb l'EHL Cup és increïble'

El jugador d'hoquei herba de Sant Cugat ha guanyat aquest dilluns un títol europeu amb l'Egara de Terrassa i al final de curs penja l'estic

El santcugatenc Nani Usé amb la medalla de campió de l'EHL Cup amb l'Egara de Terrassa / Foto: Cedida

Hoquei herba

Publicat el 20/abr/22 per Albert Solé

El jugador d'hoquei herba de Sant Cugat Nani Usé ha guanyat aquest dilluns un títol europeu amb el Club Egara de Terrassa, disputat a la ciutat egarenca. El mateix cap de setmana que el Junior femení s'ha penjat el bronze en l'EHL, la màxima competició europea, Usé ha guanyat l'or en l'EHL Cup, la segona categoria, que s'estrenava aquest any amb el format d'eliminatòries. Usé, de 28 anys i santcugatenc de soca-rel, es mostra molt feliç amb aquest títol per dos motius. Per un costat perquè per als equips catalans, que són semiprofessionals de l'hoquei herba, guanyar a Europa és quasi impossible perquè la resta d'equips són tots professionals amb pressupostos enormes. I per l'altra, perquè Usé ja havia decidit que a final d'aquesta temporada penjava l'estic, i fer-ho amb un títol europeu 'és increïble'.

Nani Usé ha viscut sempre a Coll Favà fins que fa poc ha marxat a viure amb la parella al barri de Sant Francesc. De petit el seu pare el va portar a jugar a hoquei herba a l'Egara, on hi tenia uns amics, i allà es va quedar, tret dels dos anys que va marxar a provar sort en un club de Bèlgica. L'aventura belga es va acabar amb l'arribada de la pandèmia de coronavirus, i va tornar a jugar a l'Egara, però amb la mirada posada a retirar-se aviat per poder dedicar tots els esforços a la família i a la seva feina d'agent immobiliari a Sant Cugat.




DECLARACIONS

Nani Usé

Retirar-me amb l'EHL i si ens classifiquem per la final a 4 seria increible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Nani Usé

Sempre hi ha hagut molt talent, però el problema son els diners. Els altres equips tenen molts sponsors, són professionals i el 90% dels cops et guanyaran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio