El Júnior afronta un partit decisiu al camp de l'Atlètic de Terrassa.

Hoquei herba

Publicat el 5/des/06 per Bernat Gisbert

El Júnior femení d'hoquei herba es desplaça aquest dimecres a Terrassa. Les santcugatenques, que s'enfronten a l'Atlètic, volen endur-se la victòria i així, prendre-li la segona plaça a les egarenques. Tot i el bon moment de joc de les blau - i- negres es presenta un partit amb un alt grau d'exigència i dificultat.

Després de la victòria de les d'Andrés Barrientos al camp de la Reial Societat, el Júnior visita el segon classificat de la lliga, l'Atlètic Terrassa. Tot i ser un partit complicat, les santcugatenques són conscients que una victòria suposaria avançar a les egarenques a la taula classificatòria i col·locar-se segones a tan sols un punt de les primeres classificades, el Club de Campo.
La jugadora santcugatenca Maria Lanfranconi fa un anàlisi de les egarenques.


Maria Lanfranconi

El veig bé, és un rival fort però sabem jugar-lo i espero guanyar.


El següent partit serà encara més complicat. I és que les santcugatenques reben a les líders de la classificació, el Club de Campo. Escoltem les sensacions de Maria Lanfranconi.


Maria Lanfranconi

No sé com està al Club de Campo, ja que ha canviat d'entrenador. Per sort juguem a casa i això són molts punts a favor.


Si els dos partits finalitzessin amb victòria blau - i - negre, el Júnior se situaria com a líder de la divisió d'honor femenina.