El Júnior femení cau en el derbi vallesà

Hoquei herba

Publicat el 7/des/06 per Albert Ferran

El Júnior femení d'hoquei herba cau derrotat al camp de l'Atlètic Terrassa per 2 gols a 1. El conjunt santcugatenc té opcions en tot moment però acaba sucumbint en un final molt emocionant. Amb aquesta derrota el Júnior se situa en quarta posició,a un sol punt del Polo.

Era, sens dubte, el partit de la jornada. El segon classificat, l'Atlètic Terrassa, rebia al tercer, el Júnior. I el partit va complir les espectatives. El conjunt egarenc va demostrar des del primer moment que és un dels candidats al títol i al minut 2 ja dominava per 1 a 0, gràcies a un gol de Lara Domènech. Abans del descans, però, el Júnior va aconseguir empatar, després d'una bona acció de Casey. A partir d'aquí molta igualtat en el joc i només un penal a favor de l'Atlètic va poder decantar la balança. Després del 2 a 1, el conjunt santcugatenc disposava només de 10 minuts per buscar l'empat, però qualsevol esforç va ser en va.

Amb aquesta derrota, el Júnior baixa fins a la quarta posició, amb 9 punts, però a només un del Polo.