El Júnior es prepara pel 4 nacions sots16 i sots18

Hoquei herba

Publicat el 30/mar/07 per Laia Tudel

Les jugadores del Júnior d'hoquei herba, Berta Queralt, Cristina Guinea, Paula Pastor, Cristina Riba i Andrea Puig participaran amb la selecció espanyola al 4 nacions sots16 i sots18. Els rivals de les santcugatenques seran Holanda, Alemanya i Anglaterra. El torneig es disputa al Júnior del 6 al 9 d'abril.

Segona competició important que acollirà el Júnior aquesta temporada. Després de la Copa de la Reina de desembre, ara és el torn del 4 nacions sots16 i sots18. Des del 6 d'abril fins el 9, passaran per la nostra ciutat les promeses de l'hoquei herba europeu. Anglaterra, Alemanya i Holanda seran les rivals de la selecció espanyola.

El president de la Federació Catalana d'hoquei herba, Narcís Carrió destaca l'alt nivell de l'equip sots16. Carrió anima a la gent que vagi a veure l'equip jugar perquè, segons paraules de Carrió, val la pena.

Narcís Carrió

La selecció sots16 és un equip per veure, juguen molt bé

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Precisament, a la selecció sots16 participen 2 jugadores del Júnior, Berta Queralt i Cristina Guinea. I pel que fa al conjunt sots18 estan convocades Paula Pastor, Cristina Riba i Andrea Puig.

A l'acte de presentació oficial del torneig d'ahir a la tarda al Júnior també va assistir el president de la Federació Espanyola d'hoquei herba, Martí Colomer. Colomer es mostra satisfet que un torneig tan important s'organitzi en un club català.

Martí Colomer

Quan s'organitzen competicions en un club català dormo tranquil


Les santcugatenques debutaran amb la selecció divendres al martí davant Anglaterra. Les finals sots16 i sots18 es disputaran dilluns a les 12 i 2 de la tarda respectivament.