El Júnior obre fronteres per guanyar en qualitat

Hoquei herba

Publicat el 17/jul/07 per Eric Jimenez

La secció del Júnior d'hoquei herba es reforça de cara a la temporada vinent. El femení de Divisió d'honor fitxa a la suïssa Saskia Müller. El masculí, que milita a Divisió d'honor B, es reforça amb dos argentins. Hugo Fernández, que prové del Línia-22 i Pablo Barrionuevo, jugador internacional amb el país sud-americà.

La secretaria tècnica del Júnior d'hoquei herba treu fum aquests dies. Tres noves incorporacions per reforçar els dos equips sèniors. El femení comptarà amb una nova jugadora estrangera, la suïssa Saskia Müller. Aquesta nova incorporació se suma a la de la internacional nord-americana Kelly Smith. Aquests fitxatges i l'arribada de l'anglès Adrian Lok a la banqueta completen un Júnior femení cada vegada més internacional. Toni Forrellat, director esportiu del club, explica què pot aportar la internacional suïssa al conjunt santcugatenc.

Toni Forrellat

Juga en les dues posicions de central, i és internacional per Suïssa. Fins ara jugava a la lliga americana. Té una molt bona passada


Pel que fa al Júnior masculí, el tècnic Pablo Suárez comptarà amb dos nous jugadors: Hugo Fernández i Pablo Barrionuevo. Tots dos són argentins i vénen per ajudar a l'equip a retornar a la Divisió d'honor. Hugo Fernández prové del Línia 22 de Les Fonts. Pablo Barrionuevo arriba amb l'"status" d'antic internacional absolut amb Argentina. Forrellat descriu aquestes dues noves incorporacions.

Toni Forrellat

Hugo Fernández és un jugador molt tècnic i fort del migcamp. El Pablo en canvi, té més arribada i més gol


Amb aquests reforços en la faceta masculina, Forrellat confia en poder assolir l'objectiu d'assolir l'ascens a la Divisió d'Honor.