Permanència assegurada

Hoquei herba

Publicat el 27/abr/08 per Pedro Miserachs

L'equip masculí del Junior empata a 2 gols a casa contra el Benalmádena i assoleix la permanència. L'equip santcugatenc només ha guanyat 2 partits en tota la lliga i n'ha empatat 10.

Salvats. El Junior necessitava empatar contra el Benalmádena per assegurar la permanència a la Divisió d'Honor B i no ha fallat. Els santcugatencs, rebatejats com a "reis de l'empat", han fet honor al seu nom i han aconseguit el desè empat de la temporada en un matx entre dos equips que lluitaven per no baixar. Finalment, serà l'equip malagueny qui acompanyarà l'Apóstol Orense en el descens a Primera Divisió.

Amb un primer temps sense gols, el marcador s'ha obert al minut 5 de la represa amb un penal transformat per Albert Garcia. Al minut següent Albert Ayala, molt actiu durant tot el partit, ha pogut augmentar l'avantatge enviant un xut al pal però, del que podia ser el 2 a 0, s'ha passat a l'empat a 1. Les coses encara s'han posat pitjor amb l'1 a 2 en contra dels santcugatencs, que els posava més a prop del descens. La tranquil·litat ha arribat amb el gol de l'empat d'Oriol Peña, que ha fet embogir els jugadors i que ha donat el punt necessari per assegurar la permanència.

Pablo Suárez, entrenador del Junior, ha confirmat que abandona l'equip al final de temporada, i vol tancar la seva etapa santcugatenca amb una victòria al camp del Jolaseta.

Pablo Suárez

Després de dos anys al club, intentaré disfrutar els dos mesos que em queden al club, a l'escola i aconseguir una victòria en el darrer partit de lliga, que en aquesta segona volta no hem aconseguit cap encara

L'últim partit de Lliga, d'aquí a dues setmanes a Bilbao, contra el Jolaseta.