Cinquenes, i al Mundial

Hoquei herba

Publicat el 27/jul/08 per Victor Sancho

La selecció espanyola femenina sots 21, amb tres santcugatenques, acaba cinquena de l'Europeu que es disputa a València. Paula Pastor, Janina Casanova i Andrea Puig aconsegueixen així el passaport per al mundial de l'estiu vinent.

Amb els primers resultats del campionat d'Europa no es podia preveure que les tres santcugatenques que integren la selecció espanyola femenina sots 21 d'hoquei herba aconseguirien una de les places per disputar l'agost de 2009 el mundial de la categoria, que es disputarà a Boston. Després de perdre els tres primers partits, i acabar últimes del seu grup, només una carambola faria que s'aconseguís l'objectiu.

Però, com si fos un miracle, ha succeït. Després de la victòria contra Lituània (3-1), el triomf contra Itàlia per un contundent 4 a 0 ha donat la cinquena plaça al combinat entrenat per Ángel Laso, i amb això la classificació per al Mundial. També ha ajudat la sorprenent derrota de Bèlgica enfront a Lituània per 2 a 1.

Amb aquests resultats, les tres santcugatenques de la selecció, Janina Casanova, Paula Pastor i Andrea Puig han aconseguit una fita històrica. La seva participació, titulars indiscutibles, ha estat molt importat per fer realitat l'objectiu de les espanyoles.