Primer partit de la nova era del masculí del Junior

Hoquei herba

Publicat el 10/oct/08 per Eric Jimenez

El Junior masculí debuta a la Divisió d'Honor 'B' al camp del Pedralbes. Els santcugatencs, un equip molt renovat i que aspira a la permanència, es medeix a un dels equips forts de la categoria en el partit que suposarà el debut en partit oficial del nou tècnic, Xavier Galí.

Primera prova pel nou Junior. Un equip que poc té a veure amb el de la temporada passada, tant pel que fa a plantilla com a esquema tàctic. El nou tècnic, Xavier Galí, inicia un projecte de quatre anys que ha de culminar amb l'ascens de categoria, amb el retorn a la Divisió d'Honor. Tot i això, s'ha d'anar pas a pas i l'objectiu marcat per aquesta temporada no és, ni molt menys, aquest. L'equip s'ha de centrar en mantenir la categoria, tasca que no serà fàcil. Xavier Galí, que diumenge debuta en partit de lliga, explica les claus de la temporada.


Xavier Galí

No es pot comparar l'equip de l'any passat amb aquest. És un projecte nou i l'objectiu és la permanència

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip ha patit cinc baixes, que ha suplit amb dos jugadors del juvenil i amb tres fitxatges: Jimmy (jugador que prové de Gibraltar), Deckland (jugador australià) i el terrassenc Roger Matalonga.
El partit es disputa diumenge a dos quarts d'onze (10:30).