Victòria convincent

El Junior ha aconseguit una victòria treballada

Hoquei herba

Publicat el 22/mar/09 per Pedro Miserachs

El Junior femení d'hoquei herba guanya per 3 gols a 1 la Reial Societat de Sant Sebastià. Les santcugatenques aconsegueixen una important victòria per continuar segones en posició de play-off pel títol de la Divisió d'Honor.

Dos punts d'or que apropen una mica més les santcugatenques al play-off. És una victòria molt important tenint en compte la resta de resultats de la jornada: el Club Deportiu Terrassa ha empatat davant el líder, el Club de Campo, i això fa que les santcugatenques retallin un punt vers el conjunt madrileny i es distanciïn un més de les egarenques, amb les quals lluiten pel play-off pel títol. Ara el C.D. Terrassa està tres punts per sota del Junior.

Les santcugatenques s'han endut el partit amb gols de Berta Queralt, Jennifer Plass i Júlia Menéndez. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Adrian Lock, comenta les claus de la victòria del seu equip.

Adrian Lock

Hem jugat bastant bé. Hem sabut aprofitar les ocasions i hem aconseguit la victòria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La propera jornada, el Junior visita el cuer de la categoria, l'Ourense Bule Bule. Els gallecs no han aconseguit cap punt en tota la competició.