Classificades pel play-off

Hoquei herba

Publicat el 4/abr/09 per Pedro Miserachs

El Junior femení ha empatat a casa a 2 gols contra el Club de Campo en la setzena jornada de la Divisió d'Honor i certifica així la seva presència en el play-off pel títol de lliga. Tots dos conjunts han protagonitzat un duel molt intens en algunes fases del joc, que ha acabat amb un empat que beneficia tant a les santcugatenques com a les madrilenyes.

El partit ha començat amb un ritme vertiginós i als 35 segons, el Club de Campo ja dominava el marcador per 0 gols a 1. Un desavantatge que no ha suposat un obstacle per a les santcugatenques, que han practicat el seu joc i han tingut ocasions per empatar. En una d'elles, Perla Casey ha aconseguit l'empat a 1 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, el Club de Campo ha sortit amb més força i ha dominat el joc fins aconseguir l'1 a 2 amb un penal córner. Gol que ha esperonat el Junior, que s'ha llençat a l'atac i ha aprofitat un stock, materialitzat per Jennifer Plass, per empatar a 2 el partit. Amb aquest resultat s'ha arribat al final.

L'entrenador del Club de Campo, Arseni Sañé, dóna per bo aquest punt.

Arseni Sañé

L'empat és un bon resultat per nosaltres, mantenim la distancia amb el Junior, i crec que hem aconseguit acabar primers de la lliga.

Per la seva banda, el tècnic del Junior, Adrian Lock, creu que el primer gol ha condicionat el partit.

Adrian Lock

El gol en el minut 1 ens ha fet mal, perque hem anat a remolc en el marcador. Ho hem superat bé, però hem rebut gols en moments clau.

Però aquest no ha estat l'únic partit del Club de Campo aquest cap de setmana. Havia de disputar també el partit aplaçat fa unes setmanes contra el Club Egara. Les madrilenyes s'han imposat per 0 a 2 i han certificat la primera posició de la Divisió d'Honor.

Per la seva banda, el Junior, també classificat ja pel play-off pel títol, descansarà fins després de Setmana Santa, quan visitarà el Club Egara.