Finalment terceres

Hoquei herba

Publicat el 26/abr/09 per Pedro Miserachs / Marta Tutusaus

El Junior femení cau estrepitosament a casa contra el Princess Polo per 0 a 5 i finalitza tercer a la Divisió d'Honor. Les santcugatenques perden així el factor camp a favor a les semifinals davant el Polo.

Ni en el pitjor del casos el Junior femení s'esperava una derrota tan contundent contra el Princess Polo. Les barcelonines necessitaven una victòria per dos gols de diferència per fer-se amb la segona plaça del campionat de lliga al Junior, i ho han aconseguit de manera clara.

Un partit que només ha estat igualat en els primers instants, però en dos minuts de bogeria, el Polo ha aconseguit posar-se amb un 2 a 0 a favor amb el que s'ha arribat al descans. A la segona part, domini clar del Polo que ha aconseguit 3 gols més deixant el marcador final de 0 a 5.

Aquest resultat deixa les santcugatenques terceres, i ara s'hauran d'enfrontar en el play-off pel títol contra el mateix Princess Polo. El primer partit a casa, el proper diumenge, i el segon i possible tercer a Barcelona.

Una eliminatòria, que tot i el resultat d'avui, serà molt oberta. Escoltem el tècnic del Junior, Adrian Lock, fent una anàlisi del play-off.

Adrian Lock

El Club de Campo és el preferit, el Polo és molt fort, però nosaltres podem guanyar i confio molt en l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

D'altra banda, l'entrenador del Polo, Marc Barrachina, creu que el màxim rival pel títol és el Club de Campo.

Marc Barrachina

És un equip molt fort el Club de Campo, però abans de parlar del conjunt madrileny, s'ha de guanyar al Junior.

En l'altra eliminatòria, Atlètic Terrassa i Club de Campo buscaran una plaça en la final.