Derrota per la mínima a camp del líder

El Junior ofereix una bona imatge al Club de Campo

Hoquei herba

Publicat el 13/des/09 per Joan Garcia

El Junior femení cau derrotat per 1 gol a 0 al camp del Club de Campo, líder de la Divisió d'Honor. La capitana de l'equip, Júlia Menéndez, destaca que el seu conjunt ha fet el millor partit de la temporada.

Club de Campo i Junior han fet un bon partit amb un ritme de joc ràpid i demostrant perquè són dos dels equips que lluiten pel títol de lliga. Les santcugatenques s'han vist sorpreses pel gol inicial de les madrilenyes. A partir d'aquest instant, el Junior ha controlat el joc i ha tingut algunes ocasions de gol, però que no s'han materialitzat. Fi dels primers 35 minuts i 1 a 0 final. A la represa, més igualtat en el joc amb un gran treball defensiu dels dos equips. El marcador ja no es mouria, tot i els atacs de les santcugatenques. Derrota del Junior, però satisfacció de l'expedició santcugatenca. La capitana de l'equip, Júlia Menéndez.

Júlia Menéndez

Hem fet el millor partit de la temporada i estic molt satisfeta pel joc que hem realitzat.

Després d'aquesta jornada, el Junior ocupa la quarta posició, amb 10 punts, tres més que el seu proper rival, el Polo, sisè, amb set punts.