El Junior guanya 4 a 0 l'Alcalà

El Junior guanya després de la derrota a la final de la Copa de la Reina

Hoquei herba

Publicat el 28/mar/10 per Carlos Catalan

El Junior femení s'imposa clarament l'Alcalà per 4 a 0. Aquesta victòria en lliga consolida el quart lloc a la taula i fa oblidar la derrota a la final de la Copa de la Reina. L'entrenador de les santcugatenques, Adrian Lock, afirma que les blau-i-negres han jugat molt millor a la segona meitat.

El partit ha començat igualat sense un clar dominador del joc. El gol, però ha estat per les santcugatenques en un penal córner per mitjà de María Romagosa al minut 30. El resultat a la mitja part era d'1 a 0.
El segon temps ha començat amb una clara ocasió de l'Alcalà, l'única que ha tingut en aquesta segona meitat. Les blau-i-negres han sortit molt concentrades i han dominat amb claredat el joc. Les locals han aprofitat les ocasions i al minut 19 la jugadora Lena Jacobi ha marcat el segon gol en un penal córner. Minuts més tard, Gemma Lucas ha marcat el 3 a 0. I en temps afegit, Lena ha marcat el seu segon gol del partit i el definitiu 4 a 0. Amb aquesta victòria el Junior consolida el seu quart lloc a la classificació.
L'entrenador de les santcugatenques, Adrian Lock, afirma que a la segona meitat el seu equip ha jugat molt millor.

Adrian lock

A la segona part hem sortit molt concentrades i hem dominat el matx.

El proper rival del Junior és el CD Terrassa després del descans de Setmana Santa.