Empat i a esperar un miracle

Imatges del partit d'anada contra el València

Hoquei herba

Publicat el 8/mai/10 per Pedro Miserachs

El Junior masculí empata a dos gols en el camp del València en un partit que els blau-i-negres guanyaven per 0 a 2 a falta de sis minuts pel final. Amb aquest resultat i la victòria del Benalmàdena contra el CajaCantabria Sardinero, els santcugatencs necessiten que la propera jornada els andalusos perdin a casa contra el Vallès Esportiu si no volen dir l'adéu definitiu a l'ascens.

El Junior pot haver dit adéu a l'ascens a la Divisió d'Honor amb aquest empat a València. Els homes de Xavier Galí han dominat més el joc tot i que no han fet un bon partit. S'han avançat en el primer temps amb un gol d'Ignasi Pijoan. Amb un 0 a 1 a favor dels blau-i-negres s'ha arribat al descans.

A la represa, Edu Garriga ha aconseguit el 0 a 2 pels santcugatencs, un resultat que mantenia intactes les esperances del Junior per l'ascens. Però a falta de sis minuts, els valencians han aconseguit l'1 a 2 transformant un strock i a falta d'un minut pel final han empatat el partit posant el 2 a 2 definitiu.

Un resultat que com comenta el jugador del Junior, Albert Garcia, posa molt difícil l'ascens per l'equip santcugatenc.

Albert Garcia

És un cop dur, perquè matemàticament tenim opcions però el Benalmàdena hauría de perdre dos partits, i no ha perdut cap.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La propera setmana els santcugatencs juguen a Madrid contra la Reial Societat 1927. Un partit que no tindrà cap transcendència si aquest diumenge el Benalmàdena puntua en la propera jornada contra el Vallès Esportiu, després de la victòria dels andalusos contra el CajaCantabria Sardinero.