El Junior guanya el primer partit de les semifinals davant el Club de Campo

Hoquei herba

Publicat el 30/mai/10 per Pedro Miserachs / Joan Garcia

L'equip femení del Junior guanya per 2 gols a 0 el Club de Campo en el primer partit de les semifinals del play-off pel títol de la Divisió d'Honor. Júlia Menéndez i Jeniffer Plass marquen els gols del triomf a la primera meitat. Les santcugatenques tenen dues oportunitats per guanyar les madrilenyes i accedir a la final.

Tots dos conjunts han sortit al camp per intentar controlar el partit. En els primers minuts de partit, les santcugatenques s'han mostrat més incisives en atac i han tingut les primeres ocasions del partit. En el minut 11, Júlia Menéndez ha aconseguit obrir el marcador creuant la bola fóra de l'abast de la portera del Club de Campo. Un gol que no ha fet que les blau-i-negres baixessin el seu ritme. En el minut 19, Jennifer Plass ha aconseguit el segon gol del partit desviant a porteria un llençament exterior.

Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans. A la segona part, el Club de Campo ha avançat les linies i la portera del Junior, Kristin Reynolds ha hagut d'intervenir en nombroses ocasions. L'alemanya ha aturat tres penals córner, sent una de les jugadores més destacades del partit. Un segon temps, on les santcugatenques s'han mostrat molt segures en defensa, sortint ràpidament al contraatac. Resultat final, 2 a 0 pel Junior i primer punt de l'eliminatòria per a les santcugatenques.

L'entrenador del Junior, Adrian Lock, satisfet per aquesta primera victòria.

Adrian Lock

Guanyar a casa és clau. Hem de guanyar a camps contrari, però hem donat un pas clau en l'eliminatòria.

Per la seva banda, l'entrenador del Club de Campo, Arseni Sañé, creu que el seu equip ha estat poc encertat, però tenen la tornada a casa per remuntar.

Arseni Sañé

Un partit molt competit. No hem estat encertades i ho hem intentat però no ho hem aconseguit. Però encara queden dos partits a casa.

El proper partit es juga dissabte a Madrid al camp del Club de Campo. Si guanya el Junior accedirà a la final, si per contra perd, es jugarà un tercer i definitiu partit també a Madrid.