Debut amb derrota

Imatge del partit entre el Junior i l'At.Terrassa

Hoquei herba

Publicat el 10/oct/10 per Carlos Catalan

El conjunt femení d'hoquei herba del Junior cau derrotat (1-2) davant l'Atlètic Terrassa en el primer partit de la Divisió d'Honor disputat a les instal·lacions blau-i-negres. El segon gol visitant ha arribat a l'última jugada del partit en un penal córner. L'entrenador de les blau-i-negres, Adrian Lock, afirma que és una llàstima la derrota i confia en què les seves jugadores aprenguin dels errors.

El Junior ha disposat de les primeres ocasions de gol a la primera part del matx. Minuts més tard era l'Atlètic de Terrassa qui dominava el joc, però sense tenir clares oportunitats. A falta de dos minuts pel descans ha marcat el conjunt visitant després d'una errada defensiva de les blau-i-negres. El Junior ha igualat el matx un minut més tard mitjançant un penal córner transformat per Maria Romagosa.
A la represa, els dos conjunts han tingut ocasions per marcar. Les jugadores visitants han pressionat a les santcugatenques durant tota la segona meitat. En els últims minuts del partit, les visitants tenien dues jugadores menys sobre el terreny de joc i el Junior atacava constantment. Un penal córner a l'última jugada ha estat decisiu ja que ha significat el gol de la victòria per les egarenques.

L'entrenador de les blau-i-negres, Adrian Lock, afirma que aquest final de partit és molt negatiu pel seu conjunt.

Adrian Lock

Hem perdut la concentració al final del partit. És una llàstima. El treball que hem fet durant tot el partit després l'hem perdut.

Andrea Feu, Anna Riba i Gemma Mier han estat les juvenils convocades pel partit i Paz Codina ha estat l'única cadet. La propera setmana el Junior juga al camp del Taburiente canari en la segona jornada de la Divisió d'Honor.