Holanda guanya el 4 Nacions femení sots 16 i sots 18

Hoquei herba

Publicat el 10/abr/07 per Joan Garcia

5 santcugatenques disputen el 4 Nacions femení sots 16 i sots 18 d'hoquei herba amb Espanya i finalitzen en última posició. Holanda s'adjudica les dues categories en una competició disputada a les instal·lacions del Júnior.

Que Holanda és una potencial mundial a l'hoquei herba ningú no en té cap dubte, però que també domini les categories inferiors era una incògnita que calia resoldre. La resposta a aquesta pregunta ha estat contestada de manera ràpida pel combinat orange sots 16 i sots 18 femení al 4 Nacions disputat a les instal·lacions del Júnior. El torneig ha durat quatre dies i ha finalitzat aquest dilluns. Holanda s'ha imposat en els penals a Alemanya en categoria sots 16 després de finalitzar el temps reglamentari amb empat a un gol. En sots 18 també s'han imposat la selecció dels Països Baixos també a la tanda de penal davant Anglaterra.
Pel que fa a la participació espanyola ha estat més aviat discreta amb ún últim lloc tan en sots 16 com en sots 18. Pel que fa a la categoria sots 16 les representants santcugatenques, Berta Queralt i Cristina Guinea, han tingut un bon paper però han estat superades per les seves rivals.
A la categoria sots 18, Cristina Riba, Andrea Puig i Paola Pastor també han jugat amb la selecció espanyola i han hagut d'ocupar la darrera posició. Cristina Riba creu que l'aspecte físic ha estat fonamental en aquest torneig.

Cristina Riba

El físic s'ha notat molt, hi ha molta diferència

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Andrea Puig ha fet una ràpida explicació del torneig on només han pogut empatar un enfrontament. Puig comenta les claus de les derrotes.

Andrea Puig

No hem pogut tallar els contraatacs que ens feien

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'aquest torneig, les santcugatenques continuaran jugant la lliga de Divisió d'Honor al Júnior a l'espera de conèixer si són seleccionades per disputar l'Europeu d'aquest estiu. Per Paola Pastor aquest 4 Nacions els ha de servir per futures competicions com el proper Europeu.

Paola Pastor

Hem de corregir les errades per disputar un bon Europeu

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una competició, disputada a les instal·lacions del Júnior, i que s'ha tenyit de color taronja, el d'Holanda, campiona del 4 nacions femení sots 16 i sots 18.