Perden el lideratge al camp del Barça

El Junior

Hoquei herba

Publicat el 19/des/10 per Joan Garcia

L'equip masculí del Junior cau (1-0) al camp del Barça en un matx igualat en què els blaugranes s'han imposat per la mínima. Els de Fede González han desaprofitat un penal a les acaballes del matx. El Junior acaba l'any en segona posició, a un punt del nou líder, el Barça.

El Junior havia de defensar el seu lideratge al camp del Barça i acabar l'any com a primer classificat. Finalment, els barcelonins s'han imposat per (1-0) i han fet que els santcugatencs finalitzin el 2010 en segona posició. El matx ha estat molt igualat en tot moment. El primer i únic gol del Barça, al minut 20, ha deixat els de Fede González una mica tocats anímicament. La reacció no s'ha fet esperar i els santcugatencs han tingut algunes ocasions. A la segona meitat, màxima igualtat entre dos aspirants a l'ascens. L'oportunitat d'empatar dels blau-i-negres ha arribat en el darrer minut amb un penal a favor que els santcugatencs han desaprofitat. L'entrenador del Junior, Fede González, destaca que el seu equip és molt jove i que ha hagut de competir contra el totpoderós Barça que té deu fitxatges de gran qualitat.

Fede González

L'equip és jove, però ha demostrat que pot plantar cara a l'equip amb més fitxatges, el Barça.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La lliga s'atura fins el primer cap de setmana de març quan els santcugatencs jugaran al camp del València, avantpenúltim classificat.