Nina Notman marxa del Junior

Imatge d'arxiu del Junior femení

Hoquei herba

Publicat el 2/feb/11 per Pedro Miserachs

La jugadora alemanya d'hoquei herba Nina Notman abandona la disciplina del Junior i torna al seu país per motius personals. De moment, l'equip santcugatenc no es planteja fitxar cap recanvi i creu que amb les jugadores de la plantilla i les que estan a les categories base poden cobrir la baixa de Notman.

L'equip blau-i-negre ha perdut una jugadora. Tot i ser nova a l'equip, l'alemanya Nina Notman s'havia fet un lloc a l'onze titular d'Adrian Lock. Però per qüestions personals, la jugadora alemanya ha de tornar al seu país i segurament ho farà a la disciplina del seu club d'origen, l'Hamburg.

El director esportiu de la secció d'hoquei herba del Junior, Albert Bou, creu que la baixa de Notman és important.

Albert Bou

En principi s'havia de quedar tot l'any però per qüestions personals ha hagut de marxar. Era una jugadora important a l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Tot i afrontar una fase important de la temporada com és la permanència, el club santcugatenc creu que amb les jugadores de l'actual plantilla i les que puguin pujar de la base es podrà cobrir sense problemes la baixa de Nina Notman, tal com comenta Albert Bou.

Albert Bou

No estem buscant una jugadora que substitueixi la Nina. Confiem en les noies de la casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El conjunt entrenat per Adrian Lock, després de finalitzar quart en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, disposa d'un mes fins a la tornada a la competició d'hoquei herba quan es veurà les cares amb l'Aceites Sierra Sur Hockey, el San Pablo Valdeluz, l'Ourense, el Cajacantabria Sardinero i l'Atlètic Terrassa.