El 4t Torneig Special Hockey del Junior arribarà al maig

Imatge d'arxiu de la darrera edició del Torneig Special Hockey

Hoquei herba

Publicat el 23/abr/11 per Pedro Miserachs

El Junior FC organitzarà al mes de maig la 4a edició del Torneig Special Hockey per a discapacitats psíquics a les instal·lacions del club santcugatenc. A més, el Junior té previst participar amb dos equips a la Copa d'Europa d'Special Hockey que tindrà lloc a la ciutat alemanya de Monchengladbach del 20 al 28 d'agost.

Després de la disputa el passat cap de setmana del Torneig Special Hockey Ciutat de Barcelona, amb la participació de sis conjunts del Junior, la propera cita serà al mes de maig i tindrà el club santcugatenc com a organitzador. Serà la 4a edició d'aquest torneig que en l'edició anterior va reunir 130 participants repartits en 13 equips. El coordinador d'Special Hockey del Grup Catalonia i el Junior FC, Aleix Serrahima, espera que l'edició d'enguany tingui el mateix èxit que les tres anteiors.

Aleix Serrahima

La idea és fer la 4a edició el mes de maig i convidar tots els equips que han participat en les darreres edicions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més de la disputa del Torneig Special Hockey a les instal·lacions del Junior, el conjunt blau-i-negre té previst participar a l'estiu a la 1a Copa d'Europa d'Special Hockey. La competició tindrà lloc del 20 al 28 d'agost a Monchengladbach i el club santcugatenc espera poder enviar a dos equips tal com comenta Aleix Serrahima.

Aleix Serrahima

La idea seria enviar un o dos equips i jugar aquesta primera Copa d'Europa d'Special Hockey.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Junior encara no té data oficial per a la disputa del Torneig Special Hockey. La iniciativa vol intentar normalitzar la pràctica de l'hoquei herba entre el col·lectiu de persones amb discapacitat psíquica.