Líder contra cuer

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 9/abr/11 per Pedro Miserachs

El Junior masculí arriba com a líder de la Divisió d'Honor B al camp del cuer, la Universidad de Sevilla. Els santcugatencs disputen aquest diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia un partit a priori fàcil, contra un rival que no ha guanyat cap partit en el que va de lliga i només suma un punt.

Els santcugatencs han agafat el lideratge i no el volen deixar escapar. La visita al camp del cuer, la Universidad de Sevilla, és la més propicia per continuar una setmana més al capdamunt de la classificació. Els santcugatencs tenen sis jornades per certificar la seva gran temporada i aconseguir l'objectiu d'ascens. En les darreres jornades s'enfrontaran a equips aspirants a l'ascens i és per això que han d'intentar arribar al tram final amb un bon coixí de punts.

Aquesta jornada visiten un camp on la Universidad de Sevilla només ha pogut sumar un punt en tot el campionat. Un punt que és l'únic que figura en el caseller de l'equip andalús, que en el seu debut a la categoria no està tenint sort. Tot i la mala classificació dels sevillans, l'entrenador del Junior, Fede González, no se'n refia.

Fede González

Són últims però jugar com a visitants sempre és complicat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Sevillans i santcugatencs s'enfronten diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia al camp de Los Bermejales de la capital andalusa.