Tres de tres

Imarge d'arxiu de la selecció espanyola

Hoquei herba

Publicat el 24/abr/11 per Pedro Miserachs

La selecció espanyola sub 21 femenina d'hoquei herba, entrenada pel tècnic del Junior, Adrian Lock i amb les santcugatenques Cristina Guinea i Berta Queralt torna a perdre (1-3) en el tercer amistós a València contra la selecció Alemanya. El combinat estatal suma tres derrotes en els tres enfrontaments d'aquest mini stage contra Alemanya en el que ha marcat tres gols i n'ha rebut onze.

Poques conclusions positives n'haurà extret Adrian Lock dels amistosos del combinat estatal femení sub 21 contra Alemanya. Dels tres partits disputats contra la selecció germànica, només en el primer (1-2), Berta Queralt, Cristina Guinea i les seves companyes de selecció han tingut opcions contra una Alemanya que va golejar a les espanyoles en el segon (1-6). En el tercer i definitiu disputat aquest diumenge, el conjunt d'Adrian Lock ha millorat la imatge però ha acabat caient de nou (1-3).

Aquesta ha estat la primera d'un seguit de concentracions que farà el combinat estatal sub 21 durant un any que no hi ha cap competició oficial.