El Junior femení s'imposa al San Pablo Valdeluz en un partit marcat per la pluja

Hoquei herba

Publicat el 13/nov/11 per Àlex Masana

El Junior femení d'hoquei herba guanya el San Pablo Valdeluz (3-0) en un partit dominat de principi a fi per les jugadores blau-i-negres. El partit ha estat marcat per la forta pluja que ha caigut a la primera part que ha obligat a canviar de camp a la mitja part.

Les jugadores del Junior han aconseguit una victòria sota un aiguat de justícia que les manté a la part alta de la classificació. Les blau-i-negres han sortit del vestidor amb gran intensitat, una tònica que s'està repetint en els últims partits de les santcugatenques, i en el primer minut de partit Cristina Guinea ha obert la llauna. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, explica el bon inici de partit de les seves jugadores.

Joan Vidal

El mateix partit, amb la trompa d'aigua que ha caigut estan zero a zero, hagués tingut un altre guió.

El Junior ha dominat en tots els aspectes del joc i Lucía Manes feia el segon gol de penal córner després d'una jugada embolicada dins de l'àrea. Mentre la pluja feia impracticable el terreny de joc, les noies de Joan Vidal tancaven les madrilenyes en el seu camp i no deixaven opció a la reacció visitant.

Després de mitja hora deliberant si el partit s'havia de jugar o aplaçar, els àrbitres han decidit que el matx s'acabaria a l'altre camp d'hoquei herba de les instal·lacions del Junior que disposa d'un millor drenatge. L'aturada no ha afectat les jugadores del Junior, que tot i baixar la intensitat han fet el tercer i definitiu gol, obra de Karin Bugmann.

Després d'aquesta victòria, les blau-i-negres són terceres i sumen vuit punts de 12 possibles.