Andrea Puig i Júlia Menéndez inicien el Quatre Nacions amb la selecció espanyola amb el preolímpic a l'horitzó

Imatge de l'amistós entre Espanya i Bèlgica / Font: Aitor Alcalde

Hoquei herba

Publicat el 28/feb/12 per Joan Garcia / Jordi Foix

Les jugadores del Junior Andrea Puig i Júlia Menéndez disputen el torneig Quatre Nacions d'hoquei herba amb la selecció espanyola. El seleccionador Salva Induráin anunciarà dissabte quines seran les jugadores que disputaran el preolímpic de Bèlgica. Espanya i Bèlgica han disputat un amistós aquest dilluns amb triomf (0-2) per a les belgues. El Quatre Nacions es disputa des d'aquest dimarts i fins divendres a Terrassa.

Darrera cita per a la selecció espanyola abans de disputar el preolímpic de Bèlgica el tercer dissabte de març. El torneig Quatre Nacions reunirà les seleccions dels Estats Units, campiona del Panamericà, Gran Bretanya, plata al Champions Trophy, i Bèlgica. El primer partit per a les espanyoles és aquest dimarts a les quatre de la tarda davant l'equip belga, dimecres jugaran contra els Estats Units a les quatre de la tarda i divendres a la mateixa hora contra Gran Bretanya.

Aquest primer partit va més enllà del torneig, ja que Espanya i Bèlgica es trobaran al preolímpic lluitant per ser als Jocs Olímpics. Tot i això, com indica el rànquing, les espanyoles són superiors a les belgues. Espanya és cap de sèrie, però Bèlgica tindrà l'avantatge en el preolímpic de jugar com a local. D'altra banda, però, en l'amistós disputat aquest dilluns les belgues es van imposar (0-2) a Espanya. En aquest partit Júlia Ménendez va ser titular mentre que Andrea Puig només va jugar uns minuts. En el primer amistós, disputat diumenge, Espanya va guanyar (3-0) els Estats Units.

La santcugatenca i jugadora de la selecció Júlia Menéndez creu que el partit contra Bèlgica va més enllà del Quatre Nacions.

Júlia Menéndez

És un partit important per veure com estem. És un rival més que directe al preolímpic i ens serveix per conèixe'ns unes a altres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El partit entre Espanya i Bèlgica es disputa a les quatre de la tarda. Abans, a les dotze del migdia, l'equip d'Estats Units s'enfrontarà contra la Gran Bretanya. Després d'aquesta competició, el seleccionador Salva Induráin anunciarà dissabte quines seran les jugadores que disputaran el preolímpic de Bèlgica.