Campus de Tardor sense treure l'ull al Campionat d'Espanya

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Karate

Publicat el 2/nov/10 per Mireia Puente

Una vintena d'alumnes del Club Karate Sant Cugat (CKSC) han realitzat el Campus de Tardor de l'entitat, que ha tingut lloc des de dissabte fins dilluns al poble gironí de Viloví d'Onyar. Els participants han pogut practicar diversos aspectes, tant pràctics com teòrics, de les modalitats de Kata i Kumite, i han començat a preparar-se pel Campionat d'Espanya, que tindrà lloc el 17 i 18 de desembre a Santiago de Compostela, Galícia.

L'estada ha tingut com escenari la casa de colònies de Can Solà. Allà els alumnes que han participat d'aquest Campus de Tardor han rebrut classes, tant teòriques com pràctiques, per millorar en diversos aspectes de l'esport. El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, explica a Cugat.cat en què ha consistit la cita.

Salvador Álvarez

Hem potenciat el que no ens dóna temps de fer en entrenaments d'una hora. A més, hem perfeccionat molts conceptes i hem explicat molta teoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El Campus de Tardor ha comptat amb prop d'una vintena d'alumnes del club. Álvarex explica a Cugat.cat el fruït que dóna assistir a aquests tipus d'activitats.

Salvador Álvarez

Funciona motíssim, dóna fruits ràpid. Venir a un Campus equival a un mes o dos d'entrenaments, és una passada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Però durant l'estada hi ha hagut una cita molt present, el Campionat d'Espanya que tindrà lloc el proper 17 i 18 de desembre a la ciutat gallega de Santiago de Compostela.

Aquest cap de setmana que ve, el Combinat Català realitzarà una prova al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, per presseleccionar els karateques que representaran Catalunya a l'estatal. A la prova hi haurà els santcugatencs Albert Staromiejski i Jonathan McClellan, actuals campions de Catalunya, i Maria Núñez i Marc Guirado, tercers.

Durant aquest cap de setmana també, el CKSC formarà part de la Festa de la Tardor, una cita santcugatenca que l'entitat no es perd mai.