El Club Karate Sant Cugat consolida el seu planter a l'elit i obté nou podis al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Karate Sant Cugat aconsegueix nou podis al Campionat de Catalunya, entre ells un primer lloc de Sergi Llorente en categoria aleví de modalitat kata. Albert Staromiejski ha obtingut dues medalles, una pel segon lloc a kumite i una altra pel tercer en kata, totes dues d'edat cadet. La resta dels podis l'han completat dues plates i quatre bronzes.

El planter del Club Karate Sant Cugat ha tronat a donar mostres de ser un dels més sòlids de Catalunya, sobretot en modalitat kata. En edat aleví d'aquesta categoria Sergi Llorente s'ha endut el campionat, i Jael Garcia ha fet bronze. En infantil, dos podis també per al club santcugatenc. Òscar Martínez ha arribat a la final de kata i ha quedat segon, mentre Valeria Espinosa ha aconseguit la tercera plaça. El màxim exponent de l'entitat de la nostra ciutat, Albert Staromiejski, no s'ha pogut endur cap primer plaça però ha fet segon en kumite i tercer en kata d'edat cadet. Des de la categoria júnior han arribat les bones notícies de kumite, amb dues medalles, una de plata per a Jonathan McClellan i una de bronze per a Laura Tarazona. I entre els més grans, Iván Gómez ha acabat tercer de Catalunya sènior en kata. El director tècnic del club, Salvador Álvarez, destaca el planter entre els resultats al Campionat de Catalunya.

Salvador Álvarez

Resultats molt semblants als dos últims anys, resultats molt similars però els més petits són els que han destacat més.





Aquests resultats són semblants als obtinguts en edicions anteriors, tot i que milloren sobretot en les edats més joves. És per això que el club santcugatenc es consolida com un dels millors a Catalunya pel que fa a la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.