No superen la primera ronda

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Karate

Publicat el 19/des/10 per Pedro Miserachs

Els karateques santcugatencs Albert Staromiejski i Jonathan McClellan no passen de primera ronda en la seva participació amb la selecció catalana en el Campionat d'Espanya de karate per autonomies en categories cadet, junior i sub-21 que s'ha disputat a Santiago de Compostela. Tot i la discreta actuació, el seu sensei i director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, està molt satisfet de la participació dels seus alumnes amb la selecció catalana.

Els dos santcugatencs debutaven en un campionat d'Espanya i han hagut de competir contra karateques de molt nivell. És per això que la seva eliminació a primera ronda no s'ha de prendre com un fracàs, sinó com una experiència positiva.
Ho explica a Cugat.cat el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

Estem molt contents per l'experiència i pel nivell. Hem vist que tot i no passar de primera ronda, no estem tant lluny del nivell de la resta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En categoria cadet, Albert Staromiejski ha participat en les modalitats de kata i kumite de menys de 54 kilograms. Pel que fa a Jonathan McClellan, el santcugatenc ha participat en la modalitat de kumite de menys de 61 kilograms.