Nou 'look' pel Club Karate Sant Cugat

Imatge d'arxiu del karategui sense l'escut del CKSC

Karate

Publicat el 26/gen/11 per Pedro Miserachs

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) lluirà a partir d'ara el seu escut en les competicions oficials. Els integrants del club portaran l'escut als nous karateguis i al xandalls. Una estrena d'indumentària que tindrà lloc en el proper Campionat de Catalunya infantil-juvenil, que tindrà lloc a Montcada el dia 5 de febrer i en el que el club santcugatenc espera ser-hi amb uns quatre karateques.

En les properes setmanes l'agenda del CKSC està plena d'esdeveniments esportius. El primer de tots el dia 5 de febrer en el Campionat de Catalunya infantil-juvenil, en el que el club santcugatenc estrenarà la seva nova indumentària amb l'escut en el karategui.

El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, creu que és una millora més en el club.

Salvador Álvarez

Serà la primera vegada que tindrem l'escut en el karategui i el xandall. Havíem millorat molts aspectes del club i encara continuàvem competint sense escut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Uns nous karateguis que mostraran també en el 5è torneig Ciutat de Sant Cugat que tindrà lloc el 12 de març. El torneig, que és d'exhibició, congregarà a totes les categories, des de benjamins fins a juvenils. El torneig està enmarcat dins la celebració del 6è aniversari de la constitució oficial del CKSC.