El Mira-sol Centre torna a acollir la Nit de Tapes aquest dissabte entre les set de la tarda i la mitjanit. La proposta arriba a la 4a edició i els comerços del centre oferiran una selecció de tapes, vins i còctels. La iniciativa anirà amenitzada enguany per la música d’Alba Llibre i el seu grup […]
El Mira-sol Centre torna a acollir la Nit de Tapes aquest dissabte entre les set de la tarda i la mitjanit. La proposta arriba a la 4a edició en la qual els comerços del centre oferiran una selecció de tapes, vins i còctels. La iniciativa estarà amenitzada enguany per la música d’Alba Llibre i el […]
L’espai ‘Amb molt de gust’ s’interessa per l’única proposta vegana de Sant Cugat. El magazín conversa amb la xef i gerent de Mumbal, Verónica Villarreal, que ha fet un repàs de la carta, els ingredients que utilitza i l’elaboració dels plats. Villareal destaca que una de les propostes amb més èxit és l’hamburgesa de llenties […]
El responsable del restaurant Versió Original, David Ramírez, conversa amb l’espai ‘Amb molt de gust’ per descobrir-nos la seva proposta gastronòmica. Ramírez ha parlat dels plats més populars de la carta com la seva amanida Cèsar, les patates manses i l’hamburguesa Versió Original XXL. El gerent del Versió Original també ha fet un balanç positiu […]
El ‘Sant Cugat ve de gust’ agraeix el bon temps de bona part de la jornada de diumenge i es planteja ampliar temàtiques en properes edicions. La mostra ha tancat aquest diumenge amb uns 30.000 tiquets venuts, una xifra que l’Ajuntament veu positiva tenint en compte que tot el cap de setmana ha estat marcat […]
La mostra enogastrònomica del ‘Sant Cugat ve de gust’ d’aquest dissabte ha quedat deslluïda per la pluja, que ha afectat sobretot l’espai de cuina i dolços de la plaça d’Octavià, i el de cervesa i vermut de la plaça del Rei. Per contra, l’espai de vins i caves del Celler Modernista s’ha mantingut amb normalitat […]
El ‘Sant Cugat ve de gust’ ofereix entre aquest vespre i diumenge cinc espais amb activitats de degustació, venda de productes, tastets, xerrades i ‘showcooking’. És una proposta enogastronòmica organitzada per l’Ajuntament i la Fundació Sant Cugat Actiu amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç (StC). Espais del ‘Sant Cugat ve de gust’ Cuina i […]
El mestre xocolater de Chocolat Factory, Jordi Farrés, ens acompanya a l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar de mones de Pasqua. Ferrés ha fet un repàs de les figures que s’han posat de moda enguany.
La primera edició del ‘Sant Cugat ve de gust’ té lloc a la ciutat entre dilluns que ve i el 2 d’abril amb una cinquantena d’establiments adherits. Diversos espais enogastronòmics ompliran la ciutat amb xerrades, tastos i ‘showcookig’. Un dels objectius principals de la proposta és apropar el teixit empresarial a la ciutat i per […]
Sant Cugat acollirà entre el dilluns 27 de març i el diumenge 2 d’abril la 1a edició del ‘Sant Cugat ve de Gust’. És una proposta enogastronòmica organitzada per la Fundació Sant Cugat Actiu amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç (StC). El cap de setmana, el protagonisme serà per a una mostra repartida per […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ segueix amb el seu recull de receptes de Quaresma. Aquest dilluns les àvies Maribel Huesca i Paquita Beser visiten el magazín per explicar-nos en detall plats típics com els bunyols de bacallà, les torrades de Santa Teresa, el bacallà a la llauna i el bacallà amb patates.
La responsable del Bloc Cuinetes, Silvia Soto, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ amb un menú especial de Quaresma. Soto ha arribat amb tres propostes molt diferents: bacallà confitat en oli d’oliva amb crema de patates i carxofes fregides, gotets de bacallà amb pebrots del piquillo i pipes caramel·litzades i bunyols de Quaresma.

